Chanbara Trenčín Open 24

Naši závodníci Chanbary úspěšně zahájili sezonu poslední lednovou sobotu ve Slovenském Trenčíně. Turnaj se konal na neobvyklém místě OC Južanka v otevřeném patře, kde byly připraveny 2 hrací plochy.

Začalo se mládežnickými kategoriemi, kde si premiéru v žácích odbyl Sebastián. Na turnaji mu těsně unikla ve 2 kategoriích bronzová medaile. Následovaly zápasy seniorek, kde Jana maminka od Sebastiána vybojovala bronzovou medaili. Další Jana – druhá závodnice týmu- vybojovala 2x stříbro a jeden bronz.

Poté přišly na řadu zápasy kadetů, juniorů a seniorů. V kadetech si Kuba bohužel v prvním zápase natáhl zadní sval na noze a nebyl schopen dál v turnaji pokračovat.

V juniorech měl svou premiéru na turnaji Marek, kde se mu podařilo vybojovat zlatou medaili v kategorii štít a krátký meč. Senioři také sbírali úspěchy. Venca vybojoval 2 bronzové a stříbrnou medaili. Roman získal stříbrnou a zlatou medaili.

V grandfinále se utkali všichni vítězové svých kategorií, kde se bohužel Markovi ani Romanovi nepodařilo postoupit do finále.

Gratulujeme všem závodníkům k jejich úspěchům! Venca

Fotogalerie:

https://www.rajce.idnes.cz/tkd/album/chanbara-trencin-open-24